Astăzi, ai 12% Extra Reducere ✨ la toate Suplimentele Vegane - Folosește codul 12VEGAN Vezi Produse 🌱🛒

Beneficii și utilizări ale suplimentelor cu glucozamină pentru articulații și sănătate

Dacă te confrunți cu dureri articulare, cu siguranță ai auzit de glucozamină și beneficiile sale pentru sănătate. Glucozamina și-a câștigat popularitatea în categoria de suplimente pentru articulații, iar asta datorită eficienței sale când vine vorba de reducere durerilor. Totuși, glucozamina înseamnă mai mult decât un tratament pentru dureri articulare, iar beneficiile sale pentru organism nu se opresc aici.

Reduce inflamațiile, îmbunătățește sănătatea sistemului digestiv și, bineînțeles, îți redă sănătatea articulațiilor, acestea sunt principalele efecte benefice ale unui supliment cu glucozamină. Dar hai să aflăm împreună mai multe despre utilizările și beneficiile glucozaminei pentru sănătate. 

Ce este glucozamina?

Glucozamina este un compus natural care se regăsește în cartilagiile articulațiilor. Aceasta se formează din lanțuri de zaharuri și proteine alăturate. Glucozamina acționează ca un „amortizor” pentru articulații, diminuând șocurile. De asemenea, glocozamina lubrifiază articulațiile, îmbunătățind considerabil mobilitatea. 

Organismul tău are nevoie de glucozamină pentru a sintetiza anumite proteine și grăsimi care intră în componența anumitor țesuturi precum cartilagiile. Acest fenomen are un rol important în formarea articulațiilor, tendoanelor și ligamentelor. De asemenea, glucozamina are un rol esențial și în formarea lichidului sinovial, cel care lubrifiază articulațiile. 

Descopera gama noastra de suplimente lichide pentru mentinerea sanatatii oaselor, cartilajelor, tendoanelor si ligamentelor

-16%

AROMĂ ȘI CULOARE 100% NATURALĂ

Prețul inițial a fost: 160,00 lei.Prețul curent este: 135,00 lei. TVA Inclus

Economisești 25,00 lei

-26%

AROMĂ ȘI CULOARE 100% NATURALĂ

Prețul inițial a fost: 168,00 lei.Prețul curent este: 124,00 lei. TVA Inclus

Economisești 44,00 lei

-17%
BESTSELLER

AROMĂ ȘI CULOARE 100% NATURALĂ

Prețul inițial a fost: 198,99 lei.Prețul curent este: 164,99 lei. TVA Inclus

Economisești 34,00 lei

-17%
BESTSELLER

AROMĂ ȘI CULOARE 100% NATURALĂ

Prețul inițial a fost: 198,99 lei.Prețul curent este: 164,99 lei. TVA Inclus

Economisești 34,00 lei

Principalele beneficii ale glucozaminei

1. Îmbunătățește sănătatea oaselor și a articulațiilor

Studiile au demonstrat că utilizarea suplimentelor cu glucozamină este benefică în prevenirea instalării afecțiunilor articulare sau osoase, precum și în remedierea lor. După cum am menționat anterior, glucozamina intră în componența cartilajului. Deteriorarea articulațiilor și a cartilagiilor sunt semne clare ale unui început de osteoartrită, de aceea suplimentele cu glucozamină sunt de ajutor în prevenirea acestei probleme. 

Cercetătorii au demonstrat că suplimentarea cu glucozamină ajută la ameliorarea durerilor provocate de afecțiunile degenerative ale articulațiilor și la stoparea progresului afecțiunii. Glucozamina reduce semnificativ procesul de deteriorare al articulațiilor și acționează ca un antiinflamator, reducând semnificativ durerea. 

2. Îmbunătățește digestia și reduce inflamația

Glucozamina este vitala pentru sănătatea sistemului digestiv, având un rol important în microbiom. Studiile au arătat că suplimentele cu glucozamină pot fi eficiente în procesul de reparare al țesuturilor afectate de la nivelul sistemului digestiv, ameliorând, astfel durerea și inflamațiile.

3. Ameliorează durerea de oase

Persoanele cu un istoric lung în ceea ce privește problemele sistemului osos pot beneficia de proprietățile glucozaminei. Dureri de oase, densitate osoasă scăzută, inflamații, glucozamina este excelentă pentru ameliorarea acestor probleme. Să nu uităm de numeroasele beneficii pe care glucozamina le are pentru articulații. 

4. Poate contribui la menținerea sănătății cardiovasculare

Glucozamina poate fi utilă și în menținerea sănătății cardio vasculare. Fiind un antiinflamator, glucozamina contribuie la reducerea riscului de instalare a bolilor cardiovasculare. 

Utilizări ale glucozaminei

Sulfatul de glucozamină este cea mai benefică formă de supliment de acest tip. Se recomandă o doză de 500-1500 mg pe zi pentru rezultate cât mai bune. Suplimentele cu glucozamină pot fi sub formă de capsulă, pudră sau lichide. Ca supliment lichid, glocozamina intră în componența acestui tip de supliment, alături de mulți alți nutrienți benefici. Spre exemplu, un supliment lichid cu colagen pentru articulații va conține și glucozamină, dar și alte ingrediente benefice pentru această problemă precum MSM sau condroitină. 

Acum că ai aflat beneficiile unui supliment cu glucozamină pentru articulații, știi că poți apela cu încredere pentru ameliorarea problemelor articulare. Ca tratament naturist pentru dureri articulare îți recomandăm colagenul de tip 2 Joint Support. 

Acest supliment lichid are un conținut bogat de colagen, fiind îmbunătățit cu glucozamină, condroitină, MSM, turmeric și alte vitamine și minerale benefice pentru sănătatea articulațiilor tale. Forma lichidă asigură o absorbție sporită și o eficiență garantată. Culoarea este naturală, iar gustul este unul plăcut, de fructe. Joint Support asigură toți nutrienții necesari pentru ameliorarea durerilor articulare și menținerea sănătății oaselor, cartilagiilor, tendoanelor și ligamentelor. 

-25%
BESTSELLER

AROMĂ ȘI CULOARE 100% NATURALĂ

Prețul inițial a fost: 100,00 lei.Prețul curent este: 74,99 lei. TVA Inclus

Economisești 25,01 lei

-21%

AROMĂ ȘI CULOARE 100% NATURALĂ

Prețul inițial a fost: 185,00 lei.Prețul curent este: 147,00 lei. TVA Inclus

Economisești 38,00 lei

-14%
BESTSELLER

AROMĂ ȘI CULOARE 100% NATURALĂ

Prețul inițial a fost: 145,00 lei.Prețul curent este: 125,00 lei. TVA Inclus

Economisești 20,00 lei

-12%
BESTSELLER
Livrare Gratuita

AROMĂ ȘI CULOARE 100% NATURALĂ

Prețul inițial a fost: 250,00 lei.Prețul curent este: 220,00 lei. TVA Inclus

Economisești 30,00 lei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *