Poți remedia celulita cu un supliment cu colagen?

un remediu natural pentru celulita este colagenul lichid hidrolizat de tip 1 si 3

Celulita reprezintă o problemă cu care femeile s-au confruntat din totdeauna. Aspectul inestetic al celulitei și faptul că problema se intensifică odată cu trecerea timpului ne fac să încercăm tot felul de creme sau tratamente locale care promit să ne scape de această problemă, însă adevărul este altul. 

Te-ai gândit vreodată că poate modalitatea cea mai eficientă de a scăpa de acest tip de problemă este să acționezi din interior? Cum? Cu ajutorul unui supliment cu colagen. Ei bine, da, pe lângă multiplele beneficii pe care colagenul le aduce organismului nostru, acesta te poate ajuta să reduci și aspectul inestetic al celulitei. Vei afla în acest articol cum anume acționează colagenul pentru a reduce celulita, însă, mai întâi, haide să aflăm ce anume este celulita și de ce apare?

Celulita este...

…supărătoare și inestetică, o adevărată bătaie de cap. Recunoaștem celulita imediat ce o vedem, dar ce anume se întâmplă sub piele pentru ca celulita să apară?

Celulita reprezintă o acumulare de grăsime situată sub piele care „mută” țesutul conjunctiv de la locul său, creând astfel o textură denivelată a pielii. Acesta este motivul pentru care celulita este cunoscută și sub denumirea de piele cu aspect de coajă de portocală. 

De ce apare celulita?

Peste 85% dintre femeile din întreaga lume suferă de această afecțiune, așadar nu te simții singură. Celulita poate să apară începând cu vârsta de 20 de ani, iar aspectul se înrăutățește odată cu trecerea timpului. Din cauza alimentației precare și a stilului de viață sedentar, celulita a devenit o problemă comună și în rândul adolescenților.  

Kilogramele au o mare legătură cu apariția celulitei. Aceasta problemă este mult mai comună în rândul persoanelor care au o greutate excesivă. Dar poate, le fel de bine, să apară și în rândul celor care au slăbit considerabil. 

suplimentele cu colagen lichid hidrolizat de tip 1 și 3 sunt untratament naturist pentru celulita

Celulita este cauzată, după cum am menționat, și de înaintarea în vârstă. Odată ce pielea îmbătrânește își pierde hidratarea și elasticitatea. Acest lucru este cauzat, în principal, de scăderea producției naturale de colagen a organismului. Deci poate colagenul să ajute la remedierea celulitei

Colagenul reduce celulita

Dacă lipsa colagenului poate fi una dintre cauzele apariției celulitei, este evident că poate și remedia această problemă de ordin estetic. Beneficiile colagenului sunt enorme, iar suplimentarea cu colagen odată cu înaintarea în vârsta este o metodă excelentă de a te bucura de un organism sănătos, un ten ferm, articulații sănătoase și, nu în ultimul rând, un corp fără urmă de celulită. 

Cum anume acționează colagenul pentru a reduce celulita?

Există două mari motive pentru care colagenul este un remediu mult mai eficient decât orice tratament local care promite să te scape de celulită. 

  • Colagenul remediază problema din interior 

Un supliment cu colagen va acționa din interior, direct de la sursa problemei, deci este mult mai eficient decât orice tratament local. 

  • Colagenul merge direct la sursa principală a problemei

După cum am menționat, celulita este cauzată de grăsimea care împinge țesutul conjunctiv de la locul lui. Colagenul merge direct la sursa problemei și întărește țesutul conjunctiv al pielii. De asemenea, colagenul hidratează piele din interior. Toate acestea duc la o piele elastică, fermă și fără celulită.  

Ce tip de supliment cu colagen este cel mai eficient?

Dintre toate tipurile de colagen existente, cele mai eficiente sunt tipul 1 și 3. Un supliment cu colagen de tip 1 și 3 este un remediu excelent pentru celulită. De asemenea, alegerea unui remediu cu colagen pentru celulită sub formă de peptide asigură o absorbție mult mai mare în organism, eficiența fiind sporită, iar rezultatele vizibile într-un timp mai scurt. 

Îți recomandăm să încerci produsul nostru cu colagen lichid hidrolizat de 10.000 mg. Acest produs are cea mai mare concentrație de colagen de pe piață, iar peptidele asigură o absorbție rapidă și sporită. Pentru rezultate vizibile, recomandăm un tratament de minumum 3 luni, iar pentru rezultate maxime, este recomandat să consumi un supliment cu colagen pentru cel puțin 6 luni. 

Colagen Lichid Hidrolizat Tip 1 și 3 cu 10 000 mg + Acid Hialuronic 50 mg + Biotina 5000 mcg + Cupru + Siliciu + Vitamina C, B5, B6, B12
On Sale
Sale!
%
Off
14
Save 20 lei
20lei
14%
20
lei
#BESTSELLER
125,00 lei TVA Inclus

Economisești 20,00 lei

Mai puțin de 4,16 lei per zi de tratament!

Colagen Lichid Hidrolizat Tip 1, 2 și 3 cu 5000 mg Active Life
On Sale
Sale!
%
Off
21
Save 38 lei
38lei
21%
38
lei
147,00 lei TVA Inclus

Economisești 38,00 lei

Mai puțin de 4,90 lei per zi de tratament!

Fish Colagen Hidrolizat Pulbere Tip 1 și 3 cu 10.000mg – Super Concentrat – 300g
On Sale
Sale!
%
Off
26
Save 44 lei
44lei
26%
44
lei
124,00 lei TVA Inclus

Economisești 44,00 lei

Mai puțin de 4,13 lei per zi de tratament!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *