Astăzi, ai 12% Extra Reducere ✨ la toate Suplimentele Vegane - Folosește codul 12VEGAN Vezi Produse 🌱🛒

Gonartroza – ce este, cum se manifestă și care este cel mai eficient remediu?

colagenul de tip 2 remediu eficient pentru gonartroza

Afecțiunile articulare sunt destul de comune odată cu trecerea anilor. Vârsta este unul dintre principalii factori declanșatori a unor astfel de probleme articulare neplăcute, dar acest lucru nu înseamnă că doar persoanele înaintate în vârsta se pot confrunta cu astfel de probleme.

Una dintre afecțiunile articulare care este prezentă preponderent la cei cu vârsta de peste 65 de ani, însă care apare frecvent și în rândul tinerilor este gonartroza. Cauzele sunt diverse, însă un lucru este cert, nu trebuie să ignori niciun simptom când vine vorba de durerile articulare

Hai să aflăm în continuare ce este gonartroza, cum se manifestă, care sunt cauzele și cum poate fi ameliorată cu ajutorul unui supliment cu colagen de tip 2.

Recomandari premium pentru articulatii si oase sanatose

-26%

AROMĂ ȘI CULOARE 100% NATURALĂ

Prețul inițial a fost: 195,99 lei.Prețul curent este: 144,99 lei. TVA Inclus

Economisești 51,00 lei

-14%
BESTSELLER

AROMĂ ȘI CULOARE 100% NATURALĂ

Prețul inițial a fost: 145,00 lei.Prețul curent este: 125,00 lei. TVA Inclus

Economisești 20,00 lei

-17%
BESTSELLER

AROMĂ ȘI CULOARE 100% NATURALĂ

Prețul inițial a fost: 198,99 lei.Prețul curent este: 164,99 lei. TVA Inclus

Economisești 34,00 lei

-17%
BESTSELLER

AROMĂ ȘI CULOARE 100% NATURALĂ

Prețul inițial a fost: 198,99 lei.Prețul curent este: 164,99 lei. TVA Inclus

Economisești 34,00 lei

Ce este gonartroza?

Gonartroza sau artroza genunchiului este una dintre cele mai frecvente afecțiuni care apar la nivelul cartilajului genunchiului. Este o afecțiune degenerativă, provocată de degradarea treptată și ireversibilă a cartilajului articular al genunchiului. Totuși, acționând la timp, gonartroza poate fi remediată sau chiar oprită. 

Cum se manifestă gonartroza?

dureri de spate

După cum am menționat, această afecțiune degenerativă distruge treptat cartilajul. Așadar, în faza inițială a bolii nu apar foarte multe simptome sau acestea sunt foarte ușoare și trecute cu vederea. 

Printre simptomele ușoare ale gonartrozei se numără:

  • Dificultate în a mișca genunchiul,
  • Înroșirea sau creșterea temperaturii în zona genunchiului
  • Trosnituri articulare în timpul mersului
  • Dificultate în a mișca genunchiul, în special dimineața

Odată ce afecțiune atinge un stadiu mai avansat, apare o durere mult mai acută. Gonartroza în stadiu avansat reprezintă deteriorarea cartilajului la un nivel atât de mare încât oasele genunchiului se freacă unul de celălalt, cauzând dureri foarte mari și dificultăți de mișcare. Durerea se intensifică în timpul mersului, în timpul statului în picioare pentru un timp îndelungat, în timpul aplecării sau în timpul coborârii treptelor. 

Principalele cauze ale apariției gonartrozei

simptome gonartroza

La începutul acestui articol am menționat că această afecțiune articulară este cauzată atât de factori interni, cât și de factori externi. Haide să vedem care sunt principalii factori care duc la apariția gonartrozei: 

  • Greutatea. O greutate mai mare decât în  mod obișnuit înseamnă  presiune mai mare pe genunchi. Cu cât cartilajul genunchiului va trebui să susțină o greutate mai mare, cu atât va fi mai solicitat, iar, într-un final, va începe să cedeze.
  • Genul. Nu se cunosc motivele exacte, însă gonartroza este mult mai comună în rândul femeilor. Studiile au demonstrat că aceasta afecțiune apare la 4 din 10 femei, comparativ cu situația bărbaților, unde apare la 2 din 10. 
  • Vârsta. Gonartroza apare mai frecvent odată cu înaintarea în vârsta, fiind mult mai comună la persoanele de peste 60 de ani. 
  • Factorii ereditari. Predispoziția ereditară este o altă cauza a apariției gonartrozei. Dacă cineva din familie a suferit de aceasta afecțiune, șansele ca sensibilitatea articulațiilor să fie moștenită și cu ea, predispoziția la afecțiuni articulare sunt foarte ridicate. 
  • Activități fizice. Persoanele care practică un sport de contact sau unul care solicită genunchii sunt predispuși la gonartroză. Sporturile expun genunchii la leziuni serioase care pot provoca gonartroză

Colagenul de tip 2, remediu natural pentru gonartroză

Această afecțiune articulară poate fi stopată, iar simptomele pot fi ameliorate cu ajutorul unor remedii naturiste pentru gonartroză. Pe site-ul nostru găsești un produs special creat pentru lubrifierea cartilajelor și menținerea sănătății oaselor și a articulațiilor, iar acest produs este colagenul de tip 2 Joint Support. 

Formula sa specială conține 5000 de mg de colagen lichid hidrolizat de tip 2, plus alte 9 ingrediente active: glucozamină, condroitina, MSM, L-carnitină, turmeric, ceai verde și vitaminele C, B12 și D3. Joint Support este un supliment sigur pentru utilizarea în tratamentul de lungă durată al afecțiunilor articulare cronice, fiind un ajutor de nădejde în diminuarea inflamaţiei și a durerilor provocare de aceste afecțiuni. De asemenea, dacă este consumat la timp, colagenul de tip 2 poate prevenii apariția gonartrozei.

-26%

AROMĂ ȘI CULOARE 100% NATURALĂ

Prețul inițial a fost: 195,99 lei.Prețul curent este: 144,99 lei. TVA Inclus

Economisești 51,00 lei

-14%

AROMĂ ȘI CULOARE 100% NATURALĂ

Prețul inițial a fost: 145,00 lei.Prețul curent este: 125,00 lei. TVA Inclus

Economisești 20,00 lei

-21%

AROMĂ ȘI CULOARE 100% NATURALĂ

Prețul inițial a fost: 185,00 lei.Prețul curent este: 147,00 lei. TVA Inclus

Economisești 38,00 lei

-26%

AROMĂ ȘI CULOARE 100% NATURALĂ

Prețul inițial a fost: 168,00 lei.Prețul curent este: 124,00 lei. TVA Inclus

Economisești 44,00 lei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *