Astăzi, ai 12% Extra Reducere ✨ la toate Suplimentele Vegane - Folosește codul 12VEGAN Vezi Produse 🌱🛒

Coxartroza se tratează?

coxartroza o boala degenerativa a articulatiilor localizata la nivelul articulatiei soldului poate fi remediata cu ajutorul unui tratament naturist cu colagen de tip 2

Afecțiunile articulare sunt din ce în ce mai frecvente în rândul persoanelor. O tulburare articulară care duce la distrugerea cartilajului articular și apariția unor afecțiuni grave precum coxartroza sau gonartroza este mult mai comună în rândul vârstnicilor, însă asta nu înseamnă că tinerii nu sunt predispuși să sufere de asemenea afecțiuni. 

În acest articol ne vom concentra atenția asupra coxartrozei, o afecțiune comună printre vârstnici și cei din grupa mijlocie. Vom descoperi împreună ce este, care sunt principalele simptome ale coxartrozei, principalii factori care duc la degradarea cartilajului articular și cum se poate trata.  

Suplimente premium pentru articulatii si oase 

-25%
BESTSELLER

AROMĂ ȘI CULOARE 100% NATURALĂ

Prețul inițial a fost: 100,00 lei.Prețul curent este: 74,99 lei. TVA Inclus

Economisești 25,01 lei

-14%

AROMĂ ȘI CULOARE 100% NATURALĂ

Prețul inițial a fost: 145,00 lei.Prețul curent este: 125,00 lei. TVA Inclus

Economisești 20,00 lei

-17%
BESTSELLER

AROMĂ ȘI CULOARE 100% NATURALĂ

Prețul inițial a fost: 198,99 lei.Prețul curent este: 164,99 lei. TVA Inclus

Economisești 34,00 lei

-17%
BESTSELLER

AROMĂ ȘI CULOARE 100% NATURALĂ

Prețul inițial a fost: 198,99 lei.Prețul curent este: 164,99 lei. TVA Inclus

Economisești 34,00 lei

Ce este coxartroza?

Coxartroza nu este altceva decât artroza soldului. Această afecțiune degenerativă se caracterizează prin degradarea progresivă a articulației șoldului, cauzând dificultate la mișcare. În stadiile avansate ale bolii, cartilajul articular de la nivelul șoldului este distrus complet, mișcările soldului devenind, astfel, limitate și dureroase. 

Important de reținut este să nu ignori niciodată primele simptome ale unei afecțiuni. În cazul în care este vorba despre o afecțiune degenerativă precum coxartroza, neacționearea la timp pentru a remedia și trata aceasta afecțiune poate duce la distrugerea completă și ireversibilă a cartilajului. În acest caz, este nevoie de o intervenție chirurgicală pentru a remedia această problemă. 

Cum se manifestă coxartroza?

dureri de genunchi

Fiind o boală cu evoluție progresivă, primele simptome care apar nu sunt intense, deci sunt trecute cu vederea de către majoritatea pacienților. Problemele intervin în momentul în care coxartroza evoluează într-atât încât durerea și mobilitatea scăzută ajung să le afecteze semnificativ viața de zi cu zi. 

Dacă este depistată la timp și tratată cu seriozitate, coxartroza poate fi ameliorată sau chiar oprită din a progresa. Tratamentele naturiste cu colagen de tip 2 îți pot fi de folos în remedierea coxartrozei.

Principalele simptome care însoțesc coxartroza sunt:

  • Durerea în zona inghinală, în zona feselor sau care coboară pe coapsă. În etapa inițială a bolii, această durere apare în timpul mersului, iar odată cu avansarea bolii, durerea devine permanentă. 
  • Scăderea mobilității și șchiopătatul sunt alte două simptome comune printre bolnavii de coxartroză. Coxartroza provoacă dificultate în întinderea piciorului în față, în spate sau în rotirea acestuia. De asemenea, pentru a evita punerea presiunii pe șold, cei care suferă de coxartroză au tendința să șchiopăteze. 
  • Rigiditatea soldului  cauzată de coxartroză îngreunează buna desfășurare a activităților de zi cu zi precum aplecatul, încălțatul sau urcatul și coborâtul din mașină.
  • Trosnitul articulației soldului sau deformarea acesteia sunt alte simptome clare ale prezenței coxartrozei.

Cum se manifestă coxartroza?

Coxartroza nu are cauze foarte clare, însă apariției ei poate fi influențată de anumiți factori, interni și externi. Printre principalii factori care duc la apariția coxartrozei se numără:

  • Vârsta.  Coxartroza este mai comună la persoanele de peste 40 de ani decât în cazul celor mai tineri de această vârsta. Coxartroza apare cel mai frecvent în cazul vârstnicilor. 
  • Genul. Nu se cunosc cu exactitate motivele, însă coxartroza este mult mai comună în cazul femeilor.
  • Greutatea. Acesta este un factor des întâlnit când vine vorba despre afecțiuni articulare. Kilogramele în plus pun mai multă presiune pe articulații, lucru care poate declanșa astfel de afecțiuni.

Coxartroza se poate trata?

În stadiile avansate ale afecțiunii, coxartroza poate fi tratată prin intervenție chirurgicală. Există, însă, un remediu natural pentru coxartroză, iar acesta este colagenul de tip 2. Colagenul de tip 2 este cel care se regăsește în componența cartilajelor, iar noi avem pentru tine un produs care conține acest tip de colagen, plus o combinație de alte ingrediente benefice sănătatea articulațiilor.

Colagenul Joint Support conține colagen lichid hidrolizat de tip 2, glucozamină, condroitina, MSM, L-carnitină, turmeric, ceai verde și vitaminele C, B12 și D3. Combinația dintre toate aceste ingrediente îl face un supliment ideal pentru tratamentul de lungă durată a afecțiunilor articulare cronice precum coxartroza. Joint Support contribuie semnificativ la ameliorarea durerilor și diminuarea inflamațiilor. Consumat la timp, acest supliment are un potențial enorm în a preveni apariția afecțiunilor articulare. 

Descopera remediile noastre cu colagen lichid hidrolizat

-21%

AROMĂ ȘI CULOARE 100% NATURALĂ

Prețul inițial a fost: 185,00 lei.Prețul curent este: 147,00 lei. TVA Inclus

Economisești 38,00 lei

-14%
BESTSELLER

AROMĂ ȘI CULOARE 100% NATURALĂ

Prețul inițial a fost: 145,00 lei.Prețul curent este: 125,00 lei. TVA Inclus

Economisești 20,00 lei

-12%
BESTSELLER
Livrare Gratuita

AROMĂ ȘI CULOARE 100% NATURALĂ

Prețul inițial a fost: 250,00 lei.Prețul curent este: 220,00 lei. TVA Inclus

Economisești 30,00 lei

-15%

AROMĂ ȘI CULOARE 100% NATURALĂ

Prețul inițial a fost: 199,99 lei.Prețul curent este: 169,99 lei. TVA Inclus

Economisești 30,00 lei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *