Astăzi, ai 12% Extra Reducere ✨ la toate Suplimentele Vegane - Folosește codul 12VEGAN Vezi Produse 🌱🛒

Acid hialuronic pentru ten – 3 beneficii principale

beneficiile unui supliment cu acid hialuronic pentru ten

Secretul unui ten tânăr și fin nu stă în multitudinea de creme și alte produse pe care le aplicăm pe față, dar nu mulți știu acest lucru. Frumusețea pielii pleacă, de cele mai multe ori, din interior. Trebuie să avem grijă ca organismul să primească suficient de mulți nutrienți importanți pentru piele precum acidul hialuronic, iar astfel tenul va arăta mereu frumos și luminos.

Ți-am pregătit în acest articol câteva beneficii pentru ten ale acidului hialuronic pe care, probabil, nu le știai. Hai să descoperim cum te-ar putea ajuta un supliment cu acid hialuronic pentru ten.

În primul rând, ce este acidul hialuronic?

ce este acidul hialuronic

Acidul hialuronic este un compus similar cu colagenul, creat de organismul uman, cu o mulțime de funcții importante pentru organism. Este molecula cheie pentru o piele hidratată și frumoasă, deci joacă un rol esențial în procesul de îmbătrânire al pielii. Aproximativ 50% din acidul hialuronic prezent în organism se regăsește la nivelul pielii, iar restul în țesuturile și fluidele din organism. 

Produse cu acid hialuronic pentru ten

Există pe piață mai multe tipuri de acid hialuronic pentru ten, sub diverse forme. Acidul hialuronic se regăsește ca supliment, ca ingredient în produsele cosmetice destinate îngrijirii pielii și ca serum pentru tratamentele cu injectare de acid hialuronic. Cel mai bun acid hialuronic se regăsește în suplimentele alimentare. Acest acționează direct din interior, remediind problemele tenului de la sursă. Pentru o absorbție mai bună și efecte maxime, îți recomandăm un supliment cu acid hialuronic lichid.

Suplimente premium cu acid hialuronic si alti nutrienti esentiali pentru un ten de invidiat

-17%

AROMĂ ȘI CULOARE 100% NATURALĂ

Prețul inițial a fost: 115,00 lei.Prețul curent este: 95,00 lei. TVA Inclus

Economisești 20,00 lei

-16%

AROMĂ ȘI CULOARE 100% NATURALĂ

Prețul inițial a fost: 160,00 lei.Prețul curent este: 135,00 lei. TVA Inclus

Economisești 25,00 lei

-14%

AROMĂ ȘI CULOARE 100% NATURALĂ

Prețul inițial a fost: 145,00 lei.Prețul curent este: 125,00 lei. TVA Inclus

Economisești 20,00 lei

-15%
Prețul inițial a fost: 192,00 lei.Prețul curent este: 163,20 lei. TVA Inclus

Economisești 28,80 lei

Acid hialuronic pentru ten - cum te ajută?

suplimentele cu acid hialuronic lichid benefice pentru piele

1. Hidratează pielea uscată și îmbătrânită

Acidul hialuronic este un nutrient care hidratează, de aceea îți simți pielea atât de moale și fină la atingere după aplicarea unui serum sau a unei creme cu acid hialuronic. Deci principala acțiunea benefică a acidului hialuronic este hidratarea intensă a pielii. Un supliment cu acid hialuronic pentru ten te poate ajuta în cazul în care te confrunți cu: 

  • piele îmbătrânită din cauza expunerii la soare 
  • piele uscată și lăsată cauzată de înaintarea în vârstă. 

În cazul pielii afectate de razele UV, acidul hialuronic reduce pierderile de apă de la nivelul pielii. Așadar, un supliment cu acid hialuronic pentru față hidratează intens, redând strălucirea și fermitatea pielii tenului. 

Odată cu vârsta, pielea își pierde abilitatea de a reține apă. Acest lucru provoacă atât deshidratarea tenului, dar afectează și volumul pielii, de unde și aspectul de piele lăsată. În acest caz, un supliment cu acid hialuronic poate hidrata intens tenul, contribuind la reținerea apei de către piele. Tenul îți va recăpăta, astfel, aspectul „plin” și hidratat. 

2. Contribuie la reducerea ridurilor

acidul hialurocin are rolul de a hidrata piele in profunzime

Tot datorită proprietăților sale de hidratare intensă a pielii, acidul hialuronic este un ajutor de nădejde pentru umplerea și estomparea ridurilor. Principala cauză a apariției ridurilor este deshidratarea. O piele uscată, care nu reține suficientă apă, este mult mai expusă apariției premature a ridurilor și a liniilor fine. Acesta este și motivul pentru care, un ten uscat îngrijit necorespunzător se confruntă cu riduri premature. 

În acest caz, un supliment cu acid hialuronic pentru ten îți poate fi de mare ajutor. Pe lângă faptul că hidratează tenul, acidul hialuronic contribuie la refacerea țesuturilor și a epidermei, oferind pielii elasticitate și fermitate. 

3. Ameliorează inflamațiile și arsurile solare și contribuie la vindecarea rănilor

Acidul hialuronic menține țesuturile lubrifiate și hidratate, fiind, astfel, util în tratarea rănilor, inflamațiilor sau arsurilor solare. De asemenea, acidul hialuronic este benefic și în tratarea herpesului sau rănilor din zona gurii. În aceste cazul, acidul hialuronic poate fi aplicat atât local, cât și administrat sub formă de supliment. 

Încă ceva despre acidul hialuronic pentru ten

Acum că ai văzut beneficiile unui supliment cu acid hialuronic pentru ten, cu siguranță te întrebi ce este mai bine să utilizezi, un supliment pentru un tratament cu acid hialuronic  sau u produs pe care să îl  aplici direct pe piele? Ei bine, poți utiliza oricând suplimente cu acid hialuronic și produsele pentru îngrijire care conțin acest nutrient împreună, pentru rezultate maxime.

De asemenea, recomandarea noastră este să încerci un supliment cu acid hialuronic și colagen, pentru un ten de invidiat. 

Descopera gama noastra de suplimente cu acid hialuronic si colagen

-20%

AROMĂ ȘI CULOARE 100% NATURALĂ

Prețul inițial a fost: 204,99 lei.Prețul curent este: 164,99 lei. TVA Inclus

Economisești 40,00 lei

-23%

AROMĂ ȘI CULOARE 100% NATURALĂ

Prețul inițial a fost: 195,99 lei.Prețul curent este: 149,97 lei. TVA Inclus

Economisești 46,02 lei

-26%

AROMĂ ȘI CULOARE 100% NATURALĂ

Prețul inițial a fost: 195,99 lei.Prețul curent este: 144,99 lei. TVA Inclus

Economisești 51,00 lei

-24%

AROMĂ ȘI CULOARE 100% NATURALĂ

Prețul inițial a fost: 189,99 lei.Prețul curent este: 144,99 lei. TVA Inclus

Economisești 45,00 lei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *