Suplimente cu biotină și colagen, ideale pentru rutina ta de frumusețe

colagen si biotina pentru frumusete

Pentru rutina de îngrijire a tenului avem nevoie de următoarele ingrediente: gel de curățare, serumuri, creme hidratante, creme extra hidratante, protecție solară și exfoliant. Trecem la păr, unde folosim șampoane cât mai naturale, măști hidratante din comerț, măști hidratante făcute în casă, protecție termică și o mulțime de uleiuri pentru regenerare și strălucire. Și totuși, parcă tot nu este suficient, ceva nu funcționează conform așteptărilor noastre. De ce?

Te-ai gândit vreodată că poate problema pleacă din interior? Că expresia „frumusețea vine din interior” nu are doar sens figurat? Pielea și părul se hrănesc cu nutrienți pe care nu-i putem lua din produsele de îngrijire, ci doar din alimente sau dintr-un complex de vitamine pentru păr, unghii și piele. De aceea, m-am gândit să îți prezint pe larg două suplimente esențiale pentru frumusețe, colagen și biotina. Descoperă în continuare principalele motive pentru care îți recomand să adaugi suplimente cu colagen și biotină în rutina ta de frumusețe și cum poți combina acești doi nutrienți pentru efecte maxime. 

Colagen pentru frumusețe

Găsești colagenul pe lista de ingrediente a multor produse cosmetice dedicate îngrijirii tenului, produse care promit umplerea și estomparea ridurilor, hidratare și fermitate. Și așa este, doar că un supliment cu colagen acționează direct la sursa problemei, iar rezultatele vor fi vizibile într-un timp mai scurt. Adăugând suplimente cu biotină și colagen în alimentația ta și combinându-le cu rutina ta de îngrijire vei obține rapid rezultate vizibile și de durată.  

suplimente cu colagen pentru ten frumos

Colagenul este cea mai abundentă proteină din organismul uman. Aceasta se regăsește la nivelul pielii, articulațiilor și oaselor, aducând beneficii enorme pentru organism. Suplimentele cu colagen sunt benefice pentru starea de bine generală, dar acestea contribuie la menținerea frumuseții noastre exterioare astfel: 

1. Hidratează pielea și reduce liniile fine

Colagenul este proteina care conferă pielii fermitate și elasticitate. Apariția ridurilor este cauzată, în principal, de un nivel scăzut de colagen în organism și, de asemenea, un nivel scăzut de hidratare. Un supliment cu colagen nu doar că îți va oferi aportul zilnic optim, ci va spori producția de colagen a organismului și va menține pielea hidratată. 

2. Susține sănătatea părului

Cheratina este proteina care stă la baza firului de păr. Pentru a se forma, cheratina are nevoie de anumiți aminoacizi precum prolină, care se regăsește în peptidele de colagen. Consumul de suplimente cu colagen și biotină te va ajuta să obții un păr frumos, sănătos și strălucitor. 

3. Întărește unghiile

Studiile efectuate asupra efectului benefic al colagenului pentru unghii au demonstrat că un supliment de acest tip îmbunătățește considerabil aspectul unghiilor. Persoanele care au consumat un suplimente cu colagen pentru 24 de săptămâni au observat că unghiile nu mai sunt la fel de fragile, cresc mai repede și sunt mult mai sănătoase. 

suplimentele cu colagen lichid redau frumusetea unghiilor

Biotina pentru păr

Biotina este, de fapt, vitamina B7 din complexul B. Acest nutrient are roluri bine stabilite în organism, fiind esențial pentru sănătatea noastră generală. Despre rolurile biotinei în organism ți-am vorbit într-un alt articol pe care te invit să îl citești. Acum ne concentrăm pe beneficiile biotinei pentru frumusețe. 

1. Susține sănătatea părului

Deficitul de biotină este destul de rar, dar trebuie să știi că principalul semn că ai un nivel scăzut de biotină în organism este căderea părului. Biotina este implicată în producția de cheratină, așadar un supliment cu biotină pentru păr susține creșterea și întărirea firelor

suplimentele cu biotina foarte benefice pentru un par lung si stralucitor

2. Îmbunătățește aspectul unghiilor

S-a demonstrat că suplimentarea cu biotină are un efect benefic asupra unghiilor. Biotina contribuie la întărirea și înfrumusețarea aspectului unghiilor.  

Suplimente cu biotină și colagen - consumate împreună sau separat?

Există o teamă generală în ceea ce privește combinarea a două sau mai multe suplimente, dar acest lucru nu se aplică combinației dintre biotină și colagen. Acești doi nutrienți pot fi luați împreună fără probleme, ba chiar este recomandat pentru efecte sporite.

De aceea, îți recomandăm să încerci suplimente cu biotină și colagen pentru păr, unghii și piele din gama Swedish Nutra. Găsești pe site-ul nostru suplimente care conțin ambii nutrienți sau poți opta pentru consumul separat al acestora, pentru o doză mai mare și efecte rapide. Colagen lichid hidrolizat de tip 1 și 3 pentru piele radiantă sau biotină lichidă, foarte concentrată, pentru păr strălucitor, venim în ajutorul tău cu o gamă largă de suplimente menite să acționeze din interior pentru o frumusețe exterioară de invidiat.

Biotină Lichidă cu 10.000 mcg – Păr, Piele, Unghii, Energie – Sticlă cu 500 ml
On Sale
Sale!
%
Off
27
Save 31 lei
31lei
27%
31
lei
VEGAN

AROMĂ ȘI CULOARE 100% NATURALĂ

84,00 lei TVA Inclus

Economisești 31,00 lei

Colagen Lichid Hidrolizat Tip 1 și 3 cu 10 000 mg + Acid Hialuronic 50 mg + Biotina 5000 mcg + Cupru + Siliciu + Vitamina C, B5, B6, B12
On Sale
Sale!
%
Off
14
Save 20 lei
20lei
14%
20
lei
#BESTSELLER

AROMĂ ȘI CULOARE 100% NATURALĂ

125,00 lei TVA Inclus

Economisești 20,00 lei

Hair Skin & Nails – Colagen Lichid Hidrolizat 1000 mg + Biotină cu 27 Ingrediente și Vitamine – Formulă pentru Păr, Piele, Ten și Unghii – Sticlă cu 500 ml
On Sale
Sale!
%
Off
21
Save 30 lei
30lei
21%
30
lei

AROMĂ ȘI CULOARE 100% NATURALĂ

115,00 lei TVA Inclus

Economisești 30,00 lei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *