Astăzi, ai 12% Extra Reducere ✨ la toate Suplimentele Vegane - Folosește codul 12VEGAN Vezi Produse 🌱🛒

5 motive să încerci un supliment cu colagen lichid pentru bărbați

colagen lichid pentru barbati beneficii si utilizari

Majoritatea persoanelor asociază colagenul cu piele fermă și netedă, păr bogat și sănătos și unghii puternice. Dar dacă ar fi să asociezi colagenul cu o persoană, l-ai asocia cu un bărbat sau cu o femeie? Tendința este să corelăm utilizarea produselor cu colagen cu reprezentantele sexului frumos, însă această concepție este greșită. 

Organism bărbaților pierde la fel de mult colagen precum cel al femeilor, iar ei au la fel de mare nevoie de suplimentare. Colagenul nu doar că aduce beneficii pentru aspectul exterior (de care și bărbații sunt preocupați), ci contribuie și la starea de sănătate generală a organismului. 

Acestea fiind spuse, să vedem care sunt principalele motive pentru care merită să încerci un supliment cu colagen lichid pentru bărbați. Iată principalele beneficii ale unui supliment cu colagen pentru bărbați.

1. Contribuie benefic la reducerea căderii părului

colagen pentru barbati

Căderea părului este o problemă majoră cu care mulți bărbați au de-a face. Foarte puțini bărbați acționează la timp, mare majoritate dintre ei tratează această problemă cu indiferență până în momentul în care este mult prea târziu pentru a acționa. Este adevărat că genetica este o cauză principală a căderii părului în rândul bărbaților, dar dacă acționăm la timp, acest proces poate fi stopat sau încetinit.

Colagenul are în compoziția sa prolină, un aminoacid care face parte din procesul de producție a cheratinei. Cheratina este, la rândul ei, proteina care stă la baza firului de păr. Un supliment cu colagen lichid pentru bărbați acționează benefic asupra menținerii sănătății părului, hidratând scalpul și contribuind la stoparea procesului de cădere a părului. 

2. Menține sănătatea articulațiilor

Colagenul nu acționează doar pentru menținerea frumuseții, acesta are un rol esențial pentru articulații. Colagenul contribuie la refacerea țesuturilor și lubrifiază articulațiile pentru o mișcare lină, fluentă. Consumul regulat de colagen menține sănătatea articulațiilor și previne instalarea afecțiunilor reumatice

Suplimentele cu colagen pentru bărbați sunt și mai benefice pentru atleți și pentru pasionații de sport. Practicarea sportului solicită articulațiile, fiind expuse și la un pericol mai mare de accidentare. Consumul regular de colagen susține performanțele sportive prin menținerea sănătății articulațiilor. 

3. Redă fermitatea și elasticitatea pielii

colagen pentru barbati pentru ten luminos

Pe măsură ce îmbătrânim, pielea își pierde din elasticitate, iar acest lucru de datorează, în principiu, scăderii producției de colagen. Rezervele de colagen scad odată ce îmbătrânim, iar consecințele sunt piele lăsată și riduri pronunțate. Poți remedia această problemă cu un supliment cu colagen lichid pentru bărbați. Consumul regulat de colagen poate preveni îmbătrânirea prematură și poate, de asemenea, estompa aspectul pronunțat al ridurilor deja apărute.

4. Contribuie la recuperarea rapidă a mușchilor

Pe lângă prolină, aminoacidul benefic în producția de cheratina, colagenul conține și mulți alți aminoacizi benefici pentru accelerarea recuperării musculare de după antrenament. Articulațiile, tendoanele, ligamentele și mușchii, colagenul se regăsește în toate acestea, deci consumul unui supliment cu colagen pentru bărbați poate accelera procesul de recuperare de după efort. De asemenea, colagenul reduce durerile sau inflamațiile provocare de exercițiile fizice.

5. Îmbunătățește rezervele de energie

colagenul pentru barbati ofera un plus de energie

Aminoacizii sunt implicați și în procesul de susținere al unui metabolism sănătos. Colagenul conține aminoacizi precum glicină, glutamină și arginină, foarte importanți pentru metabolism, dar și pentru creșterea în masă musculară. De asemenea, colagenul contribuie la menținerea sănătății sistemului nervos central, menținând, astfel, un nivel optim de energie fizică și mentală. 

Colagen MAN, suplimentu cu colagen lichid pentru bărbați

Știm că și bărbații au la fel de multă nevoie de colagen precum femeile, așadar am creat special pentru ei suplimentul colagen Man. Acest supliment conține peptide de colagen cu o concentrație de 10.000 mg, asigurând doza zilnică de colagen necesară pentru un organism sănătos și un aspect exterior întinerit. Forma lichidă a colagenului asigură absorbție maximă, deci rezultate care se vor observa repede. 

Te-am convins? Intra pe pagina produsului, descoperă toate beneficiile acestei formule cu colagen, vitamine și minerale și introdu suplimentul în dieta zilnică

-14%

AROMĂ ȘI CULOARE 100% NATURALĂ

125,00 lei TVA Inclus

Economisești 20,00 lei

-14%
BESTSELLER

AROMĂ ȘI CULOARE 100% NATURALĂ

125,00 lei TVA Inclus

Economisești 20,00 lei

-21%

AROMĂ ȘI CULOARE 100% NATURALĂ

147,00 lei TVA Inclus

Economisești 38,00 lei

-14%
BESTSELLER

AROMĂ ȘI CULOARE 100% NATURALĂ

125,00 lei TVA Inclus

Economisești 20,00 lei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *