Astăzi, ai 12% Extra Reducere ✨ la toate Suplimentele Vegane - Folosește codul 12VEGAN Vezi Produse 🌱🛒

Antiinflamator pentru poliartrită reumatoidă – colagenul de tip 2

aniitinflamator natural pentru poliartrita reumatoida

Problemele articulare sunt considerate printre principalele boli care interferează considerabil cu calitatea vieții unei persoane. Mai bine de jumătate dintre persoanele afectate au limitări de mișcare, iar aproximativ 25 % dintre acești nu își pot desfășura activitățile cotidiene din cauza acestor probleme. 

Poliartrita reumatoidă face parte din categoria bolilor reumatice. Aceasta este, poate, una dintre cele mai grave forme de artrită care, netratată la timp, provoacă simptome foarte neplăcute precum durerea și inflamația articulațiilor. De aceea venim în ajutorul tău cu o recomandare de antiinflamator pentru poliartrită reumatoidă, dar, înainte de toate, să aflăm mai multe despre această afecțiune, pentru a știi concret împotriva a ce luptăm. 

Ce este, concret, poliartrita reumatoidă?

cum se manifesta poliartrita reumatoida

Poliartrita reumatoidă este o afecțiune cronică a articulațiilor care poate provoca leziuni și dureri articulare la nivelul întregului corp. Există și cazuri rare în care poliartrita poate afecta pielea, ochii, vasele de sânge, plămânii sau inima. 

În cazul poliartritei, sistemul imunitar percepe celulele proprii, articulațiile în acest caz, drept corp străin și încearcă să le elimine. Sistemul imunitar atacă membrana sinovială, determinând creșterea în exces a acesteia, deformarea articulațiilor și erodarea capetelor osoase. Deci, poliartrita reumatoidă este o boală autoimună care provoacă leziuni articulare serioase la 85 % dintre pacienții suferinzi. 

Colagenul – antiinflamator natural

-14%

AROMĂ ȘI CULOARE 100% NATURALĂ

125,00 lei TVA Inclus

Economisești 20,00 lei

-14%
BESTSELLER

AROMĂ ȘI CULOARE 100% NATURALĂ

125,00 lei TVA Inclus

Economisești 20,00 lei

-16%

AROMĂ ȘI CULOARE 100% NATURALĂ

135,00 lei TVA Inclus

Economisești 25,00 lei

-24%

AROMĂ ȘI CULOARE 100% NATURALĂ

144,99 lei TVA Inclus

Economisești 45,00 lei

De ce este nevoie de un antiinflamator pentru poliartrită reumatoidă?

Ai nevoie de un antiinflamator pentru că poliartrita provoacă inflamații și dureri serioase la nivelul articulațiilor. O caracteristică a poliartritei, care ajută specialiștii să diferențieze această afecțiune de alte probleme articulare, este faptul că leziunile apar simetric. Dacă o articulație este afectată într-unul dintre brațe sau picioare este foarte probabil ca aceeași articulație să fie afectată la celălalt membru. 

Principalele simptome ale poliartritei sunt, după cum am menționat la începutul paragrafului anterior, durere și inflamație la nivel articular. Alte simptome caracteristice poliartritei sunt:

 • rigiditatea articulațiilor 
 • durere la mișcarea articulațiilor
 • umflarea articulațiilor 
 • oboseală 
 • lipsa poftei de mâncare
 • febra 

Poliartrita reumatoidă la mâini și genunchi sunt cele mai frecvente două forme ale acestei afecțiuni. Afecțiunea apare, în general, la persoanele în vârsta, însă sunt cazuri în care și tinerii, ba chiar și copii, se pot confrunta cu această afecțiune. Poliartrita reumatoidă la copii este cunoscută sub denumirea de poliartrită reumatoidă infantilă. 

Îți recomandăm să consulți un medic imediat ce sesizezi unul dintre simptomele de mai sus. Un diagnostic concret din partea unui specialist, împreună cu un tratament pentru poliartrită reumatoidă care să mențină boala sub control.

Cauze și factori de risc

prinicpalele cauze si simptome ale poliartritei reumatoide

Medicii nu au găsit o cauză concretă care să declanșeze această afecțiune articulară, însă cercetează posibilitatea ca una dintre cauze să fie componenta genetică. Totuși, există câțiva factori de risc care cresc considerabil riscul de a suferi de această afecțiune: 

 1. Sexul. Femeile sunt mult mai predispuse să sufere de această afecțiune decât bărbații. 
 2. Vârsta. Persoanele de vârsta a treia sunt cele mai predispuse. 
 3. Genetica. Dacă ai în familie cazuri de poliartrită reumatoidă, șansele ca și tu să te confrunți cu această afecțiune cresc. 
 4. Fumatul. Acest obicei nociv crește riscul de dezvoltare al bolii, cu atât mai mult dacă ai și o predispoziție genetică
 5. Greutatea. Este cunoscut faptul că o persoană care cântărește mai mult prezintă un risc mult mai ridicat să sufere de afecțiuni articulare

Poliartrita reumatoidă se poate trata?

Din nefericire, această afecțiune articulară nu se poate trata complet. Este o boală degenerativă, cronică și este nevoie de tratament pentru a o ține sub control tot restul vieții. Tratamentul are ca scop diminuarea durerii și a inflamațiilor și încetinirea progresului bolii. 

Pentru efecte maxime este nevoie și de schimbări în ceea ce privește stilul de viață. Evită situațiile stresante, încearcă să te relaxezi cât mai mult și, cel mai important, fă exerciții fizice ușoare, care să nu solicite prea mult articulațiile. 

Colagenul - antiinflamator natural pentru poliartrită reumatoidă

Avem pentru tine un remediu naturist pentru poliartrită reumatoida care să te ajute să duci o viață cât mai normală, și anume colagenul de tip 2. Dintre toate tipurile de colagen, cel de tip 2 se regăsește din abundență la nivelul articulațiilor, tendoanelor cartilagiilor, oaselor și mușchilor, având o contribuție semnificativă în menținerea sănătății acestora. Colagenul de tip 2 menține elasticitatea și flexibilitatea ligamentelor și a cartilajelor, asigurând mobilitatea acestora.

remediu pentru poliartrita colagenul de tip 2

Soluția noastră pentru tine - Suplimentul Joint Support

Vrem să îți recomandăm un ajutor de nădejde pentru afecțiunile articulare, suplimentul cu colagen lichid hidrolizat de tip 2 Joint Support. Acest produs a fost special creat pentru a ameliora durerile și inflamațiile provocate de afecțiunile articulare precum diversele forme de artrită și artroză sau alte afecțiuni reumatologice. 

Combinația de ingrediente face din suplimentul Joint Support un tratament natural pentru poliartrită reumatoidă, un produs cu ajutorul căruia să uiți de durere și de disconfort. Colagenul de tip 2 reface țesuturile afectate, acidul hialuronic lubrifiază încheieturile, iar glucozamina, condroitina și MSM contribuie semnificativ la reducerea inflamațiilor și a durerilor. 

-21%

AROMĂ ȘI CULOARE 100% NATURALĂ

147,00 lei TVA Inclus

Economisești 38,00 lei

-14%
BESTSELLER

AROMĂ ȘI CULOARE 100% NATURALĂ

125,00 lei TVA Inclus

Economisești 20,00 lei

-17%
BESTSELLER
-17%
BESTSELLER

AROMĂ ȘI CULOARE 100% NATURALĂ

164,99 lei TVA Inclus

Economisești 34,00 lei

1 thoughts on “Antiinflamator pentru poliartrită reumatoidă – colagenul de tip 2

 1. Traian Marinescu says:

  Buna ziua. Daca sunteti amabili, detaliati modul in care ingredientele active continute de Joint Suport ajung la nivelul cartigiului articular / ligamentelor si sunt utilizate pentru refacerea acestor structuri care NU sunt vascularizate. Multumesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *