Astăzi, ai 12% Extra Reducere ✨ la toate Suplimentele Vegane - Folosește codul 12VEGAN Vezi Produse 🌱🛒

Complex de vitamine și minerale pentru imunitatea copiilor

imunitatea copiilor in sezonul rece

Ca părinți, grija față de sănătatea, bunăstarea și fericirea copiilor noștri ne preocupă în permanență. Vrem să îi vedem tot timpul bucurându-se la maximum de viață, să îi vedem fericiți, să știm că le oferim mereu tot ceea ce este mai bun pentru ca fiecare vis să devină realitate.

Dar ca părinți mai știm că pericolul ia multe forme și se poate ascunde în multe locuri. Suntem în permanență preocupați să-i ferim pe micuții noștri de orice problemă, însă nu tot timpul reușim. Acum, odată cu debutul sezonului rece, începe și sezonul gripelor și răcelilor.

Nu putem să fim în permanență cu cei mici pentru a-i proteja de pericol, însă îi putem pregăti corespunzător. Dacă avem grijă ca imunitatea copiilor să fie îndeajuns de puternică încât să înfrunte cu brio gripa sezonieră, putem răsufla ușurați. 

Află în continuare cum funcționează imunitatea copiilor și cât de benefic este un complex cu vitamine și minerale pentru copii în acest sezon. 

Cum funcționează sistemul imunitar?

cum intarim imunitatea copiilor

Sistemul imunitar este format din diferite organe, celule și proteine care lucrează împreună pentru a proteja organismul de acțiunea invadatorilor din exterior (bacterii, virusuri, toxine etc.). Imunitatea este formată din două sisteme imunitare: cel înnăscut și cel dobândit. 

Sistemul imunitar înnăscut este moștenit, fiind activ încă de la naștere, însă nu este matur. Imunitatea copilului se dezvoltă în timp, pe măsură ce organismul celui mic capătă propriile rutine de a lupta împotriva germenilor și a agenților patogeni. 

Sistemul imunitar dobândit este cel care, cu ajutorul sistemului imunitar înnăscut, produce anticorpi pentru a proteja organismul de agenții patogeni. Odată ce organismul a fost expus la germenii din mediul extern, se creează anticorpi. Sistemul imunitar dobândit se dezvoltă până la vârsta de 11-12 ani. 

Cum putem întări imunitatea copiilor?

Răspunsul este foarte simplu și previzibil, alimentație adecvată, nutrienți adecvați și, desigur, un stil de viață sănătos. Trebuie să acorzi o atenție deosebită alimentelor, în mod special. Alimentele conțin vitamine și minerale de care organismul micuților are nevoie pentru a-și forma un sistem imunitar puternic. Vitamina C, vitamina D, fier, calciu sau zinc sunt doar câțiva dintre nutrienții necesari pentru imunitatea copiilor. 

Pentru a te asigura ca micuțul tău își a zilnic aportul necesar de vitamine și minerale, poți apela oricând, cu cea mai mare încredere, la administrarea unui complex cu vitamine și minerale pentru copii. Acest tip de produs este ușor de administrat, cu o absorbție rapidă în organism, ideal pentru a întări imunitatea copiilor. 

Super Kids- complex lichid cu multivitamine pentru copii

supliment cu vitamine si minerale pentru imunitatea copiilor

Vrem să îți facem și o recomandare în acest sens, complexul nostru cu vitamine și minerale SuperKids. Aceste multivitamine pentru copii îi asigură micuțului tău 30 de nutrienți esențiali pentru un sistem imunitar puternic. Are 12 vitamine, printre care vitaminele A, C, D3 și complexul de vitamine B, 10 minerale, printre care magneziu, zinc, fier și calciu și un mix format din 10 legume, verdețuri și alte extracte din plante. Toți acești nutrienți se regăsesc în doza zilnică administrată micuțului. 

Complexul de multivitamine lichide pentru copii conține necesarul zilnic de vitamine și minerale pentru o creștere și dezvoltare sănătoasă și armonioasă. De asemenea, toți acești nutrienți contribuie la întărirea imunității copilului. Complexul de multivitamine îmbunătățește toate funcțiile organismului, inclusiv funcțiile cerebrale, asigură energie și vitalitate, reduce oboseala și protejează celulele împotriva stresului. 

Acest produs poate fi administrat copiilor cu vârsta cuprinsă între 5 și 12 ani. Pentru categoria 5-9 ani, sunt suficienți 15 ml de multivitamine pe zi. Pentru copii cu vârstele cuprinse între 10-12 ani, se consuma 30 de ml pe zi. Multivitaminele au un gust delicios de portocale pe care micuțul tău îl va îndrăgi.  

Ai grijă de imunitatea copiilor și oferă-le întotdeauna tot ce este mai bun pentru ei și sănătatea lor

-10%
Livrare Gratuita
241,00 lei TVA Inclus

Economisești 27,00 lei

-43%
BESTSELLER

AROMĂ ȘI CULOARE 100% NATURALĂ

74,00 lei TVA Inclus

Economisești 56,00 lei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *