Astăzi, ai 12% Extra Reducere ✨ la toate Suplimentele Vegane - Folosește codul 12VEGAN Vezi Produse 🌱🛒

Vitaminele C și D – cele mai bune vitamine pentru imunitate

vitamine pentru imunitate

Sezonul rece și-a făcut deja debutul, iar nouă nu ne rămâne altceva de făcut decât să rămânem cu vara în suflet și să o așteptăm nerăbdători să revină anul următor. Toamna are, și ea, farmecul și frumusețea ei, fără îndoială, însă odată cu vremea rece trebuie să acordăm mult mai multă atenție chestiunii întăririi sistemului imunitar și să începem să ne alimentăm organismul cu cât mai multe vitamine pentru imunitate. 

În sezonul rece, este foarte important să consumăm fructe și legume bogate în vitamine, iar cea mai importantă este, fără îndoială, vitamina C. Despre beneficiile vitaminei C pentru organism ți-am vorbit pe larg într-un alt articol pe care te invit să îl citești. O altă vitamina la fel de importantă pentru sistemul nostru imunitar este binecunoscuta vitamină a soarelui sau vitamina D. Desigur, toți nutrienții sunt benefici pentru întărirea sistemului imunitar, însă acestea sunt, fără îndoială, cele pe care trebuie să punem cel mai mult accentul. 

Combinația dintre vitamina C și vitamina D are multiple beneficii pentru organismul și imunitatea noastră, iar în continuare își vom spune și de ce.

Multivitamine pentru imunitatea organismului

-25%

AROMĂ ȘI CULOARE 100% NATURALĂ

Prețul inițial a fost: 130,00 lei.Prețul curent este: 97,00 lei. TVA Inclus

Economisești 33,00 lei

-20%

AROMĂ ȘI CULOARE 100% NATURALĂ

Prețul inițial a fost: 220,00 lei.Prețul curent este: 174,99 lei. TVA Inclus

Economisești 45,01 lei

-43%
BESTSELLER

AROMĂ ȘI CULOARE 100% NATURALĂ

Prețul inițial a fost: 130,00 lei.Prețul curent este: 74,00 lei. TVA Inclus

Economisești 56,00 lei

-39%
Prețul inițial a fost: 130,00 lei.Prețul curent este: 79,00 lei. TVA Inclus

Economisești 51,00 lei

1. Perioade scurte de răceală

Sistemul imunitar este direct responsabil pentru lupta împotriva infecțiilor sau altor probleme care apar în organismul nostru. În acest sezon, sistemul imunitar duce o luptă mult mai aprigă contra răcelilor de sezon. Vitamina C este cunoscută pentru acțiunea sa benefică asupra sistemului imunitar. Administrată corespunzător, vitamina C reduce considerabil simptomele severe ale gripei sau răcelii și poate chiar să prevină instalarea acestor afecțiuni. 

Pentru a te asigura că sistemul tău imunitar face față cu brio oricărei amenințări, cel mai sigur este să consumi regulat un complex cu vitamina C+D+Zinc. Combinația dintre vitaminele C, D și mineralul zinc este extrem de benefică în întărirea sistemului imunitar și în diminuarea simptomelor de răceală și gripă. Așadar, administrat constant, un complex cu vitamina C și D poate să reducă considerabil perioada de răceală. 

2. Senzație de oboseală ameliorată

suplimentele cu vitaminha c si d scurteaza perioada de raceala

Sezonul rece vine cu un val de melancolie. Zilele tot mai scurte și mai friguroase ne fac să resimțim mult mai intens stările de oboseală sau chiar extenuare. Ei bine, aceste simptome nu se intensifică doar din cauza schimbărilor provocate de anotimp, ci și din cauza sistemului imunitar slăbit. 

Vitamina D îi oferă organismului un boost de energie prin reglarea nivelului de calciu și fosfor. Și vitamina C are un rol foarte important în reducerea stărilor de oboseală. Aceste vitamina asigură organismului nutrienții de care celulele și țesuturile au nevoie pentru a furniza energie. 

3. Inimă puternică și sănătoasă

Un sistem imunitar puternic este în strânsă legătură cu sănătatea cardiovasculară. Buna funcționare a sistemului imunitar se caracterizează și print-o circulație optimă. Combinația dintre vitamina C și D echilibrează presiunea arterială și, de asemenea, reglează nivelul colesterolului rău. 

4. Sistem imunitar puternic, respirație ușoară

vitamina c si d imbunatatesc respiratia

Radicalii liberi și alți agenți externi nocivi se instalează, în primul rând în sistemul respirator. Dacă sistemul respirator intră în contact cu agenții externi, aceste dezechilibrează sistemul imunitar și îl slăbește. De aceea, este foarte important să ne menținem în permanentă imunitatea puternică, cu nutrienții adecvați. Putem evita infecțiile tractului respirator prin administrarea de suplimente cu vitamina C și D. 

Este foarte important să avem grijă în permanență de imunitatea noastră pe tot parcursul anului, în special în sezonul rece. De aceea, îți recomandăm administrarea unui complex lichid cu vitamina C+D+Zinc, ideal pentru menținerea sănătății organismului și protejarea împotriva amenințărilor din exterior. Complexul lichid asigură funcționarea normală a sistemului imunitar, reduce stările de oboseală și asigura o mai bună absorbție a mineralelor. 

-25%

AROMĂ ȘI CULOARE 100% NATURALĂ

Prețul inițial a fost: 130,00 lei.Prețul curent este: 97,00 lei. TVA Inclus

Economisești 33,00 lei

-25%

AROMĂ ȘI CULOARE 100% NATURALĂ

Prețul inițial a fost: 130,00 lei.Prețul curent este: 97,00 lei. TVA Inclus

Economisești 33,00 lei

-10%
Livrare Gratuita
Prețul inițial a fost: 268,00 lei.Prețul curent este: 241,00 lei. TVA Inclus

Economisești 27,00 lei

-32%
BESTSELLER

AROMĂ ȘI CULOARE 100% NATURALĂ

Prețul inițial a fost: 87,00 lei.Prețul curent este: 59,00 lei. TVA Inclus

Economisești 28,00 lei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *