Astăzi, ai 12% Extra Reducere ✨ la toate Suplimentele Vegane - Folosește codul 12VEGAN Vezi Produse 🌱🛒

Top 5 surse naturale de acid hialuronic

principalele surse alimentare de acid hialuronic

Cu siguranță cunoști zicala „ești ceea ce mănânci”, așadar nu este un secret că dieta și alimentele pe care alegem să le consumăm ne afectează aspectul pielii. Consumul de alimente cu un conținut bogat de antioxidanți sau alimentele care stimulează producția naturală de colagen nu ar trebui să lipsească din alimentația ta zilnică, însă există un alt nutrient căruia trebuie să îi acorzi la fel de multă atenție, iar aceste este acidul hialuronic. 

Astfel, este nevoie să incluzi și câteva surse naturale de acid hialuronic în alimentația ta pentru o piele frumoasă și strălucitoare. Să descoperim de ce acidul hialuronic este atât de important și ce alimente îți asigură un nivel optim de acid hialuronic în organism.

Descopera gama noastra de suplimente cu acid hialuronic si alti nutrienti benefici pentru sanatate si frumusete

-17%

AROMĂ ȘI CULOARE 100% NATURALĂ

Prețul inițial a fost: 115,00 lei.Prețul curent este: 95,00 lei. TVA Inclus

Economisești 20,00 lei

-14%
BESTSELLER

AROMĂ ȘI CULOARE 100% NATURALĂ

Prețul inițial a fost: 145,00 lei.Prețul curent este: 125,00 lei. TVA Inclus

Economisești 20,00 lei

-16%

AROMĂ ȘI CULOARE 100% NATURALĂ

Prețul inițial a fost: 160,00 lei.Prețul curent este: 135,00 lei. TVA Inclus

Economisești 25,00 lei

-24%

AROMĂ ȘI CULOARE 100% NATURALĂ

Prețul inițial a fost: 189,99 lei.Prețul curent este: 144,99 lei. TVA Inclus

Economisești 45,00 lei

Importanța acidului hialuronic

beneficii ale acidului hialuronic pentru piele

Acidul hialuronic este un nutrient pe care organismul nostru îl produce în mod natural, nutrient care este responsabil cu menținerea unui nivel optim de hidratare al pielii. De asemenea, acidul hialuronic stimulează și producția de colagen, fapt care previne apariția ridurilor și care îmbunătățește considerabil textura pielii.

Chiar dacă organismul produce de unul sigur acid hialuronic, pe măsura ce îmbătrânim, producția scade considerabil, așadar trebuie să găsim alte modalități pentru a păstra un nivel optim. Există mai multe variante prin care nivelul poate fi menținut: unele persoane aleg să își injecteze acid hialuronic, alte peroane aleg să aplice acid hialuronic local cu ajutorul produselor cosmetice precum creme sau serumuri, însă cea mai bună alternativă este, fără dubii, creșterea nivelului intern de acid hialuronic cu ajutorul alimentelor sau suplimentelor. 

Tratamentele locale pot oferi un aspect fin și hidratat al pielii, însă acesta nu este unul de durată. Pentru rezultate maxime și efecte de durată, cea mai bună abordare este creșterea nivelului de acid hialuronic din interior și ce modalitate mai bună de a face acest lucru decât prin alimentație sau prin administrarea de suplimente lichide cu acid hialuronic.

Iată care sunt cele mai importante 5 surse naturale de acid hialuronic:

1. Rădăcinoasele

Legumele rădăcinoase precum cartoful dulce, cartoful alb, morcovul sau ceapa sunt stimulatori importanți ai producției naturale de acid hialuronic a organismului. Pe lângă faptul că ne mențin pielea fină și fermă, aceste legume mai conțin și alți nutrienți importanți pentru sănătatea pielii precum vitamina A sau vitamina C.

2. Frunzele verzi

frunzele veri sunt surse de acid hialuronic

Frunzele verzi sunt foarte importante pentru sănătate, dar sunt și foarte benefice pentru frumusețea pielii. Frunzele verzi au un conținut bogat de magneziu, un mineral important pentru producția de acid hialuronic a organismului. Varza kale și spanacul sunt doar două exemple de alimente de acest tip benefice pentru piele. Ele stimulează și producția naturală de colagen, oferindu-ți o piele fină și intens hidratată. De asemenea, avocado sau nucile sunt alte alimente bogate în magneziu, care stimulează producția de acid hialuronic.

3. Citricele

Fructele citrice conțin o substanță numită naringenină care inhibă pierderile de acid hialuronic din organism. Așadar fructele precum portocalele sau grapefruitul sunt o alegere excelentă pentru o piele frumoasă și strălucitoare. Să nu uităm că aceste fructe sunt o adevărată bogăție de vitamina C, un alt nutrient important pentru frumusețea pielii. 

4. Alimentele cu un conținut bogat de soia

alimentele cu soia stimuleaza productia de acid hialuronic

Alimentele precum tofu sau edamame sunt o alegere foarte bună dacă îți dorești un plus de acid hialuronic în organism. Aceste alimente conțin estrogen care este benefic în producția de acid hialuronic. Să nu uităm că alimentele care conțin soia sunt o sursă bogată de proteine, vitamine și minerale. 

5. Peștele

Pe lângă acizi grași pe care îi conține peștele, acesta este un aliment excelent pentru stimularea producției naturale de acid hialuronic. Așadar consumul de ton, somn, sardine sau macrou este foarte benefic pentru frumusețea și sănătatea pielii tale.

Include aceste alimente în dieta ta și bucură-te de o piele cu un aspect de invidiat. Nu uita, poți oricând să menții un nivel optim de acid hialuronic cu ajutorul unui supliment nutritiv cu acid hialuronic sau cu ajutorul unul complex cu colagen și acid hialuronic

Menține-ți pielea frumoasă din interior cu ajutorul suplimentelor lichide

-20%

AROMĂ ȘI CULOARE 100% NATURALĂ

Prețul inițial a fost: 204,99 lei.Prețul curent este: 164,99 lei. TVA Inclus

Economisești 40,00 lei

-23%

AROMĂ ȘI CULOARE 100% NATURALĂ

Prețul inițial a fost: 195,99 lei.Prețul curent este: 149,97 lei. TVA Inclus

Economisești 46,02 lei

-26%

AROMĂ ȘI CULOARE 100% NATURALĂ

Prețul inițial a fost: 195,99 lei.Prețul curent este: 144,99 lei. TVA Inclus

Economisești 51,00 lei

-24%

AROMĂ ȘI CULOARE 100% NATURALĂ

Prețul inițial a fost: 189,99 lei.Prețul curent este: 144,99 lei. TVA Inclus

Economisești 45,00 lei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *