Colagenul – remediu naturist pentru psoriazis

psoriasis

Psoriazisul este una dintre cele mai cunoscute boli de piele, o afecțiune inflamatorie cu care foarte multe persoane se confruntă la nivel global. Chiar dacă este o boală de piele, psoriazisul debutează ca afecțiune a sistemului imunitar, izbucnind în interiorul organismului.

Psoriazisul este o afecțiune cronică, cutanată, inflamatorie, care nu afectează doar pielea, ci si alte părți ale organismului precum articulațiile, ducând, adesea, la complicații.

Există, însă, un remediu naturist pentru psoriazis care este foarte eficient în tratarea acestei afecțiuni, iar acesta este colagenul lichid de tip 1 și 3. Hai să aflăm mai multe despre cum se manifestă psoriazisul și de ce un supliment  cu colagen lichid hidrolizat este benefic în combaterea sa.

Descopera gama noastra de cosmetice pentru un ten cu aspect sanatos

-22%
Prețul inițial a fost: 179,99 lei.Prețul curent este: 139,99 lei. TVA Inclus

Economisești 40,00 lei

-22%
Prețul inițial a fost: 179,99 lei.Prețul curent este: 139,99 lei. TVA Inclus

Economisești 40,00 lei

-30%
Livrare Gratuita
Prețul inițial a fost: 359,98 lei.Prețul curent este: 251,98 lei. TVA Inclus

Economisești 108,00 lei

Mai multe despre psoriazis

Psoriazisul este tulburare care determină pielea să se regenereze într-un ritm accelerat. Surplusul de celule se acumulează rapid pe suprafața pielii, creând pete roșii acoperite de scuame albe (coji). Petele sunt roșii, proeminente și pot manifesta mâncările, usturime sau durere. Fiind o afecțiune cronică, psoriazisul apare și dispare. Acesta nu este contagios și poate fi ținut sub control cu un stil de viață sănătos și un tratament specific.

Pe lângă umflaturi și piele foarte uscată, psoriazisul mai poate provoca simptome precum: piele uscată și crăpată, unghii îngroșate și ridicate, articulații umflate și rigide.

Tipuri de psoriazis

Există mai multe tipuri de psoriazis:

Psoriazis în plăci – cel mai frecvent tip de psoriazis. Se caracterizează prin pete groase și roșii pe piele, acoperite de un strat de scuame albe.

Psoriazis gutat –  este frecvent în rândul copiilor și adolescenților și se manifestă prin apariția unor pete mici și roșii pe piele.

Psoriazisul inversat – acest tip de psoriazis apare, de obicei, sub sâni, între coapse sau în zona subrațului. Se caracterizează prin pete roșii, lucioase și fine la atingere. 

Psoriazis pustulos – se caracterizează prin pustule albe, înconjurate de roșeață. Este o formă gravă de psoriazis care se dezvoltă rapid prin pustule albe, înconjurate de roșeață.  

Psoriazis eritrodermic – este cea mai rară formă de psoriazis care necesită consult medical urgent. Se manifestă sub forma unor arsuri severe pe piele.

Colagenuri lichide pentru sanatate si frumusete

-20%
Prețul inițial a fost: 204,99 lei.Prețul curent este: 164,99 lei. TVA Inclus

Economisești 40,00 lei

-23%
Prețul inițial a fost: 195,99 lei.Prețul curent este: 149,97 lei. TVA Inclus

Economisești 46,02 lei

-17%
Prețul inițial a fost: 174,99 lei.Prețul curent este: 144,99 lei. TVA Inclus

Economisești 30,00 lei

-26%
Prețul inițial a fost: 195,99 lei.Prețul curent este: 144,99 lei. TVA Inclus

Economisești 51,00 lei

Cauze și factori de risc

Psoriazisul are strânsă legătură cu sistemul imunitar, însă cauzele exacte care determină debutul acestei afecțiuni nu sunt cunoscute. Psoriazisul poate să apară la orice vârstă, indiferent de sex, însă debutul se înregistrează cel mai frecvent în intervalul de vârsta 15-30 de ani. De asemenea, psoriazisul poate fi declanșat și de către anumiți factori de mediu. Să nu uităm de predispoziția genetică. Dacă ai în familie persoane care suferă de psoriazis, sunt șanse foarte mari ca acesta să se moștenească.

Alte cauze ale psoriazisului sau alți factori de risc sunt: 

  • Infecțiile respiratori și infecțiile cutanate 
  • Rană la nivel cutanat 
  • Clima 
  • Fumatul și consumul de alcool 
  • Stresul 
  • Anumite medicamente

Suplimentele cu colagen, un remediu natural pentru psoriazis

În combaterea psoriazisului și menținerea acestuia sub control, un supliment cu colagen hidrolizat lichid îți poate fi de mare ajutor. Colagenul este proteina structurală a pielii, fiind și cea mai abundentă proteină din organismul nostru. Acesta contribuie la menținerea flexibilității și elasticității pielii, dar și la reținerea unui nivel optim de hidratarea la nivelul țesuturilor. Colagenul contribuie și la repararea țesuturilor afectate ale pielii, fiind un ajutor excelent pentru menținerea acestei afecțiuni sub control.

Cum nivelul de colagen din organismul nostru scade treptat în fiecare an, avem nevoie de un supliment pentru a menține un nivel optim. De asemenea, în cazul psoriazisului, un supliment cu colagen poate reduce semnificativ simptomele acestei afecțiuni, restaurând țesuturile afectate ale pielii și menținând un nivel normal de hidratare. 

Îți recomandăm gama noastră de suplimente cu colagen lichid. Forma lichidă asigură o absorbție maximă și o eficiență sporită

-14%
Prețul inițial a fost: 145,00 lei.Prețul curent este: 125,00 lei. TVA Inclus

Economisești 20,00 lei

-14%
BESTSELLER
Prețul inițial a fost: 145,00 lei.Prețul curent este: 125,00 lei. TVA Inclus

Economisești 20,00 lei

-21%
Prețul inițial a fost: 185,00 lei.Prețul curent este: 147,00 lei. TVA Inclus

Economisești 38,00 lei

-16%
Prețul inițial a fost: 160,00 lei.Prețul curent este: 135,00 lei. TVA Inclus

Economisești 25,00 lei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *