Astăzi, ai 12% Extra Reducere ✨ la toate Suplimentele Vegane - Folosește codul 12VEGAN Vezi Produse 🌱🛒

Acid hialuronic pentru piele uscată

Acid hialuronic pentru piele uscată

Acidul hialuronic este o substanta care este prezenta in corpul uman si care are numeroase functii esentiale. Printre acestea se afla mentinerea pielii hidratate si a aspectului tanar a acesteia. In cazul persoanelor care au pielea uscata, implementarea acidului hialuronic in rutina de ingrijire a pielii poate avea efecte benefice asupra sanatatii pielii noastre.

Acest acid se gaseste in mai multe tesuturi, precum articulatii, ochi şi piele. Acidul hialuronic este popular datorita capacitatii sale de retinere a moleculelor de apa, deoarece aceasta capacitate il face un hidratant puternic.

Acid Hialuronic premium pentru frumusete si sanatate

-17%

AROMĂ ȘI CULOARE 100% NATURALĂ

Prețul inițial a fost: 115,00 lei.Prețul curent este: 95,00 lei. TVA Inclus

Economisești 20,00 lei

-14%
BESTSELLER

AROMĂ ȘI CULOARE 100% NATURALĂ

Prețul inițial a fost: 145,00 lei.Prețul curent este: 125,00 lei. TVA Inclus

Economisești 20,00 lei

-16%

AROMĂ ȘI CULOARE 100% NATURALĂ

Prețul inițial a fost: 160,00 lei.Prețul curent este: 135,00 lei. TVA Inclus

Economisești 25,00 lei

-46%

AROMĂ ȘI CULOARE 100% NATURALĂ

Prețul inițial a fost: 198,99 lei.Prețul curent este: 107,24 lei. TVA Inclus

Economisești 91,75 lei

Efectul acidului hialuronic asupra pielii

Acesta are numeroase beneficii pentru piele si este de cele mai multe ori folosit in produsele de ingrijire a pielii datorita faptului ca imbunatateste textura si aspectul pielii. Printre principalele beneficii ale acidului hialuronic pentru piele se afla:

  • Hidratarea – dupa cum am spus si mai sus, acidul hialuronic are capacitatea de a hidrata pielea şi de o ajuta sa retina umiditatea. Poate sa retina pana la 1.000 de ori greutatea proprie in apa. Acest lucru il face un hidratant puternic ce ajuta la reducerea aspectului liniilor fine si a ridurilor, precum si la umplerea pielii;
  • Netezimea – acidul hialuronic poate sa fie de asemenea util in ceea ce priveste netezimea pielii, ceea ce ii ofera un aspect mai moale si mai tineresc. Imbunatateste totodata textura pielii, ceea ce o face sa fie mai fina si mai supla;
  • Elasticitatea – acidul hialuronic ajuta la îmbunatatirea elasticitatii pielii, ceea ce o face mai rezistenta. Asta ofera pielii un aspect mai ferm si tineresc;
  • Luminozitatea – acidul hialuronic are un efect in privinta iluminarii pielii, ceea ce o face mai stralucitoare si radianta.

Cum putem incorpora acidul hialuronic in rutina de ingrijire?

acid hialuronic pentru frmusete

Sunt mai multe modalitati prin care putem sa implementam acidul hialuronic in rutina de ingrijire a pielii in functie de preferinte si nevoi. Sunt mai multe optiuni pe care le avem:

  • Ser cu acid hialuronic – un ser ofera o absorbtie rapida si este conceput pentru a patrunde in profunzime in piele si are ingrediente active care au un efect benefic asupra celulelor de sub suprafata. Un astfel de ser ajuta la umplerea si hidratarea pielii, ceea ce o face mai radianta si mai neteda.
  • Crema cu acid hialuronic – sunt mai multe creme care contin hialuronic drept ingredient activ, iar aceste produse sunt eficiente la imbunatatirea aspectului si a texturii pielii.
  • Masca cu acid hialuronic – aplicarea unei masti care are acid hialuronic ajuta la hidratarea pielii si o face mai radianta.
  • Supliment cu acid hialuronic – pe langa produsele topice, puteam sa apelam la suplimente cu acid hialuronic. Astfel de suplimente pot sa vina sub forma de capsule, sub forma pulbere sau sub forma lichida. Sunt eficiente la sustinerea sanatatii si a aspectului pielii din interior spre exterior.

Masuri de precautie acid hialuronic

De cele mai multe ori acidul hialuronic este bine tolerat de catre majoritatea oamenilor. Totusi, este mereu important sa luam in considerare si sfatul unui profesionist in domeniul sanatatii inainte de a incepe tratamentul cu un supliment nou si sa luam in considerare sfatul acestuia.

Chiar daca suplimentele cu acid hialuronic sunt de cele mai multe ori bine tolerate de majoritatea persoanelor, pot exista si reactii adverse precum iritarea si inrosirea pielii. In cazul in care exista astfel de reactii adverse este recomandata intreruperea utilizarii produsului.

Este de asemenea important sa luam in considerare faptul ca pe langa suplimentele cu acid hialuronic este important sa ne asiguram ca avem o dieta si un stil de viata sanatos. Exercitiile fizice, precum si alte obiceiuri sanatoase, cum ar fi dormitul suficient si gestionarea stresului au toate un rol important pentru mentinerea aspectului pielii si a sanatatii.

Alte beneficii ale acidului hialuronic

piele sanatoasa

Pe langa toate beneficiile pe care acidul hialuronic le are pentru piele, acesta ofera de asemenea beneficii si in cazul altor parti ale corpului. Printre celelalte beneficii ale acidului hialuronic se afla:

Sanatatatea articulatiilor

Acidul hialuronic poate fi gasit in articulatii si are un rol esential in amortizarea si lubrifierea acestora. Sunt studii care sugereaza ca suplimentarea cu acid hialuronic poate sa ajute la imbunatatirea mobilitatii articulatiilor si la reducerea inflamatiei si a durerii in cazul persoanelor care sufera de afectiuni precum osteoartrita.

Sanatatea ochilor

Acidul hialuronic are un rol esential in mentinerea sanatatii ochilor. Sunt studii care sustin ca suplimentarea cu acid hialuronic poate sa reduca riscul unor afectiuni oculare, precum degenerescenta maculara si cataracta.

Vindecarea ranilor

Acidul hialuronic are un rol esential in regenerarea tesuturilor si in repararea acestora. Este adesea utilizat in produselor de vindecarea a ranilor si in promovarea cresterii de noi tesuturi.

Sanatatea unghiilor si a parului

acidul hialuronic poate fi gasit in par si unghii, iar unele studii sugereaza ca poate sa contribuie la imbunatatirea elasticitatii si rezistentei acestora.

Concluzie si recomandari

rutina de ingrijire a pielii

Asadar, acidul hialuronic este un hidratant puternic ce poate sa fie folosit drept adaos la o rutina de ingrijire a pielii pentru persoanele care au pielea uscata si au nevoie de hidratare suplimentara. Acesta poate sa imbunatateasca textura si aspectul pielii, ceea ce o face mai radianta, neteda si tanara.

Sunt mai multe produse disponibile care au in componenta lor acid hialuronic, iar acestea pot fi gasite si sub forma de supliment. Ca in cazul oricarui produs de ingrijire a pielii este esential sa alegem o marca ce are o reputatie buna, precum si sa luam in considerare sfatul unui profesionist in domeniul sanatatii daca avem neclaritati.

Pentru ca pielea uscata sa devina mai hidratata si radianta, recomandam Acid hialuronic lichid, care contine doza necesara zilnica pentru un adult, proprietati antioxidante puternice, dar are totodata in componenta sa vitamina C si Siliciu, care ajuta la absorbtie si aduce beneficii suplimentare pentru sanatatea si frumusetea pielii.

Descopera gama noastra de suplimente cu acid hialuronic si alti nutrienti benefici pentru un ten frumos si vizibil intinerit

-20%

AROMĂ ȘI CULOARE 100% NATURALĂ

Prețul inițial a fost: 204,99 lei.Prețul curent este: 164,99 lei. TVA Inclus

Economisești 40,00 lei

-23%

AROMĂ ȘI CULOARE 100% NATURALĂ

Prețul inițial a fost: 195,99 lei.Prețul curent este: 149,97 lei. TVA Inclus

Economisești 46,02 lei

-26%

AROMĂ ȘI CULOARE 100% NATURALĂ

Prețul inițial a fost: 195,99 lei.Prețul curent este: 144,99 lei. TVA Inclus

Economisești 51,00 lei

-24%

AROMĂ ȘI CULOARE 100% NATURALĂ

Prețul inițial a fost: 189,99 lei.Prețul curent este: 144,99 lei. TVA Inclus

Economisești 45,00 lei

https://my.clevelandclinic.org/health/articles/22915-hyaluronic-acid

https://www.healthline.com/nutrition/hyaluronic-acid-benefits

https://www.everydayhealth.com/skin-beauty/hyaluronic-acid-definition-benefits-and-the-best-serums/

https://www.webmd.com/beauty/benefits-hyaluronic-acid

https://www.webmd.com/vitamins/ai/ingredientmono-1062/hyaluronic-acid

https://www.medicalnewstoday.com/articles/hyaluronic-acid-benefits

https://cosmedica-skincare.com/pages/10-benefits-of-hyaluronic-acid

https://www.glamourmagazine.co.uk/gallery/hyaluronic-acid-serum-benefits

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *