Astăzi, ai 12% Extra Reducere ✨ la toate Suplimentele Vegane - Folosește codul 12VEGAN Vezi Produse 🌱🛒

Top 5 alimente pentru energie

alimente pentru energie

Cu toții avem zile și zile; zile în care debordăm de energie și zile în care nu ne-ar strica o extra doză de impuls pentru a face față tuturor evenimentelor care vor urma în acea zi. Și, din nefericire, în acele zile parcă nici cafeaua ta preferată nu ajută. Dar te-ai gândit că poate ar fi momentul să apelezi la câteva alimente pentru energie? 

Dar de unde ne luăm energie atunci când ne simțim mohorâți? O sursă naturală de energie nu îți va prinde niciodată rău. Ba chiar și un complex cu vitamine pentru energie este o idee bună pentru zilele în care parcă nu ai vlagă să faci nimic. Și există atât de multe posibilități de surse naturale ideale pentru un boost de energie. Dacă nu le cunoști, nu îți face griji, am făcut o listă cu principalele 5 alimente pentru energie debordantă din surse naturale.

Iată top 5 alimente pentru energie

1. Panax Ginseng

ginseng alimente pentru energie

Începem lista cu o plantă, cunoscută în toată lumea pentru proprietățile sale medicinale impresionante. Nu puteam să nu îl includem în această listă deoarece Ginsengul este poate cel mai puternic energizant natural. Panax Ginseng este ginsengul sălbatic care crește în nord-estul Chinei și al Coreei. Cuvântul „panax” este derivat din alte două cuvinte grecești: pan, care înseamnă „tot” și axos, care înseamnă „leac”. Nu este de mirare că ginsengul este folosit pentru tratarea unei mari palete de afecțiuni precum pierderi de memorie, Altzheimer, depresie sau oboseală cronică.

Toate aceste proprietăți benefice ale Ginsengului provin din varietatea de nutrienți precum antioxidanți, vitamine și minerale care se regăsesc în rădăcina plantei. Așadar, dacă vrei să folosești un planta de ginseng pentru energie, îți recomandăm să încerci un supliment alimentar cu extract de ginseng. Este ușor de consumat, deci numai bun pentru diminețile în care nu prea ai poftă de nimic. 

2. Peștele gras

Peștele gras precum somonu sau tonul sunt o altă alternativă alimentară ideală de inclus în dieta ta atunci când te simți lipsit de energie. Sursă importantă de acizi grași și vitamine din complexul B precum B12, consumul de pește gras poate reduce considerabil senzația de oboseală. Acizii grași Omega 3 sunt cunoscuți pentru reducerea inflamațiilor, iar inflamațiile sunt o cauză comună a senzației de oboseală. De asemenea, vitamina B12 ajută fierul să lucreze mai bine în organism, crescând nivelul de energie. 

2. Ouăle

oua energie din surse naturale

Omleta de la micul dejun nu a sunat nicicând mai bine. Ouăle sunt o sursă importantă de proteine, nutrienți care îți vor oferi o sursă sustenabilă de energie pentru tot parcursul zilei. Oul are un conținut bogat de leucină, un aminoacid cunoscut pentru stimularea producției de energie. De asemenea, oul este bogat în vitaminele B, vitamine care au o contribuție importantă în stimularea enzimelor în procesul de descompunere a alimentelor pentru obținerea de energie.

Complex cu vitamine si nutrienti pentru energie si rezistenta fizica

-35%

AROMĂ ȘI CULOARE 100% NATURALĂ

Prețul inițial a fost: 129,99 lei.Prețul curent este: 84,99 lei. TVA Inclus

Economisești 45,00 lei

-26%

AROMĂ ȘI CULOARE 100% NATURALĂ

Prețul inițial a fost: 129,00 lei.Prețul curent este: 95,00 lei. TVA Inclus

Economisești 34,00 lei

-15%

AROMĂ ȘI CULOARE 100% NATURALĂ

Prețul inițial a fost: 146,25 lei.Prețul curent este: 125,00 lei. TVA Inclus

Economisești 21,25 lei

-10%
Livrare Gratuita
Prețul inițial a fost: 268,00 lei.Prețul curent este: 241,00 lei. TVA Inclus

Economisești 27,00 lei

4. Merele și bananele

Un măr pe zi ține doctorul la distanță. În cazul nostru putem spune că un măr pe zi poate fi mai benefic decât o cafea. Merele sunt o sursă excelente de fibre și carbohidrați. Datorită conținutului bogat de zaharuri și fibre, merele eliberează treptat energie, menținându-te activ pentru mai mult timp. 

Bananele sunt cele mai populare și cunoscute fructe pentru stimularea de energie. Sunt o sursă excelentă de carbohidrați, potasiu și vitamina B6, toate acestea fiind ideale pentru a-ți îmbunătăți nivelul de energie. 

5. Ciocolata neagră

ciocolata pentru energie din surse naturale

Delicioasă și benefică, ciocolata neagra este o sursă excelentă de energie. Cacaua are un conținut foarte bogat de antioxidanți, care vin cu o mulțime de beneficii pentru sănătate. Antioxidanții îmbunătățesc și sporesc circulația sângelui, așadar acest lucru poate reduce considerabil oboseala psihică și poate îmbunătăți starea de spirit.

Așadar, pentru zilele în care nivelul tău de energie nu ține cu tine, poți să îți începi dimineața cu o omletă și o banană sau un măr, la prânz poți consuma puțin pește gras, iar atunci când simți că nivelul de energie pare că scade, o bucățică de ciocolată neagră sigur va face diferența. Dar dacă îți dorești energie pe parcursul întregii zile, suplimentele energizante sigur va face diferența.

Iata sugestiile noastre pentru energie si vitalitate

-25%

AROMĂ ȘI CULOARE 100% NATURALĂ

Prețul inițial a fost: 130,00 lei.Prețul curent este: 97,00 lei. TVA Inclus

Economisești 33,00 lei

-26%

AROMĂ ȘI CULOARE 100% NATURALĂ

Prețul inițial a fost: 129,00 lei.Prețul curent este: 95,00 lei. TVA Inclus

Economisești 34,00 lei

-25%

AROMĂ ȘI CULOARE 100% NATURALĂ

Prețul inițial a fost: 130,00 lei.Prețul curent este: 97,00 lei. TVA Inclus

Economisești 33,00 lei

-32%
BESTSELLER

AROMĂ ȘI CULOARE 100% NATURALĂ

Prețul inițial a fost: 87,00 lei.Prețul curent este: 59,00 lei. TVA Inclus

Economisești 28,00 lei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *